Home> Nūhou> "Nā Kūlana Kūʻai:ʻO Flometer New Flometer ma kahi kikowaena hou o kaʻoihana."

"Nā Kūlana Kūʻai:ʻO Flometer New Flometer ma kahi kikowaena hou o kaʻoihana."

July 25, 2024
### ENONAVENTICE FRANCECES ENTER: E alakaʻi nā'ōiwi hou i kahi era o kaʻoihanaʻoihana hou

I kēia mau hanaʻenehana i kēia lā, pono a kūpono hoʻi keʻano o nā mea aʻo a me ka ikaika ke kī ke hōʻoiaʻana i ke aʻoʻana a me nā uku hoʻomehana. Me ka holomua o kaʻepekema a me kaʻenehana, nāʻano mea hou, e like me ka mea nui o kaʻoihanaʻoihana, e alakaʻi ana iā mākou i kahi papa hana hou.

#### * Nā kaupalena o nāʻano kuʻuna

ʻO nā hiʻohiʻona hoʻohālikelike, e like me nā flometers electromagnetic a me nā'ōiwi e hōʻike ana i nā mahina he nui a me ka hilinaʻi ma lalo o nā kūlana kūikawā. ʻO kēia mau pilikia e pili ana i ka hoʻopaʻaʻana i ka pololei o ka hoʻolahaʻana o ka Media, ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe, a me ka hoʻokōʻana i ka hana ma nā wahi nui.

#### ** ** SWORTURTUR o nā FRYTERERS 3

Hiki mai ka wā i hoʻopau i nā kauwela hou e hoʻoponopono i nā hana kuʻuna o nā'ōiwi kūlohelohe. Ma ka hoʻohuiʻana i nāʻenehana loea holomua a me nā algorithms,ʻoi aku ka nui ʻO kēia mau mika hou e komo nui ana i nā māhele i lalo:

1. ** Lidar E kahe ana i ka mika **: hoʻohana ia i nā puses laser e ana i ka wikiwiki a kaheʻana o nā wai. He kūpono kūpono no nāʻano likeʻole a me nāʻano paʻakikī. Loaʻa iā ia nā pono o ke anaʻole e hoʻopili a hōʻemi i nā koi mālama.
2. **ʻO ka hoʻololiʻana o ka uila uila i ka mika **: ADOPT i kaʻenehana kamaʻilio kelepona e hoʻomaopopo ai i kaʻike maoli a me ka palekana o kaʻikepili
3. **'Āpana kūloko ke kōkuaʻana i ke kaheʻana o ka meters **: e hoʻohui pū ana i nā mea aʻoaʻo a me nā mea aʻoaʻo e aʻo ana, a hoʻoponopono pono i ka naʻauao a me nā hoʻololiʻana i keʻano o ke ana.
4. ** FIBE OPTIC Sentor Gloor Enter **: Hoʻohana ia i nā hiʻohiʻona o ke kaheʻana o ke kahe a me ke kumu nui a iʻole keʻano kiʻekiʻe.
Kāhea iā mā˚ou

Author:

Mr. baichuang

Phone/WhatsApp:

15850683581

Nā Huahana Kūikawā
You may also like
Related Categories

E leka uila i kēia mea hoʻolako

Kauwehe:
Email:
Ka leka:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Kāhea iā mā˚ou
Hoʻoka inoa
E hahai iā mākou

Kuleana kope © 2024 Jiangsu Baichuang Instrument Group Co.,Ltd Nā kuleana a pau.

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna